AGENCIJA ZA OGLAŠAVANJE PREKO MEDIJA

Alfa Media doo. je kreativna agencija specijalizovana za proizvodnju POS i POP materijala kao i B2B i B2C poklona. Osnovana 2003. godine u Srbiji, sa proizvodima koji se prodaju na preko 25 tržišta, neprestano radimo na inovacijama u cilju razvoja vrhunskog rešenja za oglašavanje. Ono što nas čini jedinstvenima je naša stručnost i paleta proizvoda koju nudimo, a koja broji mnoge proizvode različitih namena, od vrhunskih rešenja za oglašavanje poput LED POS ekrana i displeja Digital Signage koji se kontrolišu na daljinu, do svega što je neophodno za podizanje svesti o brendu.

SVA REŠENJA NA JEDNOM MESTU

Želja za pružanjem jedinstvenog i inovativnog vrhunskog rešenja za oglašavanje našim klijentima je ono po čemu se razlikujemo. Nudimo sva rešenja na jednom mestu, od razvoja ideje do plasiranja proizvoda na tržištu i održavanje nakon prodaje. Naš kreativni tim grafičkih i industrijskih dizajnera stoji Vam na raspolaganju sa inovativnim idejama koje ispunjavaju Vaše zahteve, a naši kvalifikovani radnici će se postarati da Vaši proizvodi budu realizovani na vreme.

NAŠA MISIJA I VIZIJA

Verujemo da su uspešna partnerstva zasnovana na deljenju iste poslovne vizije, sticanju poverenja klijenata i pružanju zadovoljstva jedinstvenim i kvalitetnim uslugama i proizvoda na vreme. Pogledajte naše reference i listu klijenata.

Sve reference
KAKO DO NAS?

Stojimo vam na raspolaganju ukoliko imate bilo kakva pitanja ili ako želite da ugovorite sastanak.